onsdag den 15. februar 2012

Sofasysler

Småting der kan laves halvt liggende er perfekte lige for tiden. Så føler jeg stadig, jeg får lavet lidt (er ikke så god til når kreaprojekterne ligger helt stille). Jeg har hæklet lidt hjerter til en lille ranke, et par stykker til at have i gemmeren, og et par hårspænder til en gave til min søde niece. Til hjerterne har jeg brugt denne DIY. Og så har jeg hæklet påskeæg efter Christinas DIY. Lidt i god tid, i know, men så må de ligge og vente lidt i skuffen indtil vi nærmere os påske.
 Ranken er blevet lidt snoet i farten, men det får lov at være sådan.

8 kommentarer:

 1. Superfine hæklede ting:-) Og det er da dejligt at være på forkant med påskepynten...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja jeg tænkte også, at det var fint at være i god tid. Lige pludselig er det jo alligevel påske, og der er jo nok af andre projekter.

   Slet
 2. Sikke nogle skønne farver! Er det fra din mors butik? Det ender med, at jeg tigger dig om at tage ting med, når vi skal mødes:-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Noget af det er fra hende, tit får jeg også lidt restegarn fra hende til mine små hækleprojekter. Men altså (med fare for at det lyder som reklame eller pral) så har hun altså et ret stort udvalg af kvaliteter og farver. Det er altid farlig for mig at være på besøg hos dem og være forbi butikken.

   Slet
 3. Fine Fine ting.......må jeg få et påskeæg, hvis jeg laver et gækkebrev til dig;-)
  Kram søs

  SvarSlet
 4. Ja, det er rart at få lidt for hånden...jeg kan heller ikke holde min kretivetet lukket ned ret længe af gangen. Søde ting du har fået lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare ret at lave lidt :-) Og lære lidt nyt - få prøvet nogle nye teknikker af osv. Og kreaprojekter findes jo heldigvis i alle størrelser :-)

   Slet