torsdag den 31. januar 2013

Noget der minder om ferie
Der er virkelig dømt stille uge oven på eksamen, og jeg nyder det fuldt ud. Der er både plads til ferie med datteren, lidt kreatid, og stille opstart på næste semester. 
Siden vi fik sengetæppet fra HAY i julegave, trængte de gamle puder vi havde til en opløftning. Jeg har set mange fine puder også fra HAY og fermliving som jeg kunne tænke mig, men da økonomien ikke er til det, købte jeg noget billigt bomuldslærred i Stof & Stil og syede bånd på fra HAY, så der var lidt detalje på. Det kostede 60 kr at lave puderne, båndet har jeg fået foræret. Jeg er ikke en ørn til at sy, men det er alligevel et fint alternativ til dyre puder. Den stribede pude havde vi før, og den er fra H&M. 
Jeg har også lavet et lille og meget simpelt korsstingsbroderi, jeg har set en del sjove tekstbroderier på pinterest, og dette passede fint til soveværelset. 
I weekenden tog vi forskud på fastelavn, og bagte fastelavnsboller. Jeg havde set reklame for dem på flere blogs, og røg lige i fælden. Men gode var de, opskriften er denne.
Ellers er jeg kommet i gang med lidt patchwork, det er første gang, så jeg starter ud med noget så simpelt som en forside til en pude. Jeg har set idéen til at bruge clips i stedet for at ri hos Anne.

Og så vil jeg sige tak for den store opbakning til min give away, håber jeg kan friste flere til at lege med :-) God dag. 

21 kommentarer:

 1. Er vildt med farverne, både på puderne og broderiet :D
  Godt fundet på at lave dem selv ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. De farver hitter også hos mig ;-) Man sparer tit en del ved at tage sig sammen til at lave tingene selv.

   Slet
 2. Super fint, er selv vild med at sy puder også inspireret fra bl.a. Ferm Living, men er også på SU, og vil faktisk også hellere sy dem selv, så kan man jo selv designe og vælge sine yndlingsfarver.

  Har du lyst til at se dem, så tjek min blog, hvor jeg også har en skøn give away igang:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare det med at få det gjort, ik. Men med en SU er det bare nødvendighed :-)

   Slet
 3. Lækre billeder Marie - Dejligt med ferie og stille og rolige dage!
  Er vild med de grå og sarte farver sammen - puderne er blevet så fine og så til ingen penge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line, det er har været rigtig dejlig med en stille uge, og jeg har i virkeligheden fået læst for lidt, men det går nok. Håber også du er klar til 2. semester :-)

   Slet
 4. Skønne pasteller Marie :) og super god idé med puderne! Jeg forelsker mig også i alle de dyre, men KAN jo sagtens selv sy fine puder :)

  Smart med clips på patchwork lapperne, fungerer det også fint når du syr? for så må clipsen vel flyttes, ik?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du af alle kan da virkelig sy noget flot selv :-) Mit er måske ikke så kønt i finishen men til de penge går det nok :-) Ja jeg flytter clipsene hen af vejen.

   Slet
 5. Skønne billeder Marie, lækre boller og jeg elsker dit broderede billede "you had me at hello..!" God weekend. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise :-) Jeg kunne heller ikke stå for den lille tekst, synes den var så sød. Håber også du har en god weekend :-)

   Slet
 6. Jeg synes, at puderne er blevet rigtig fine og passer glimrende til sengetæppet. Og super fint broderi :-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes nemlig også de passede okay til HAY tæppet, men det er selvfølgelig også lidt gråt i gråt. Men jeg kan jo altid sy nogle nye ;-)

   Slet
 7. Endnu engang rigtig fine ting du får lavet. Kram søs

  SvarSlet
 8. Åh, jeg elsker ogå sengetæppet, det står højt på ønskesedlen.

  Jeg vil også gerne i gang med at brodere - måske et kommende kreaklubsprojekt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm ja, det er bare med at tage nogle nye ting med til kreahygge, jeg er bare altid dum til at lave det samme, for at være sikker i min sag. Der sidder jo nogen der er ferme til det med at brodere og sy ;-)

   Slet
 9. Flotte puder, god ide med det fine bånd. Vi har også allerede været i gang med fastelavnsbollerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kommer aldrig langt ind i januar før jeg begynder at glæde mig til fastelavnsboller, de er altså bare gode ;-)

   Slet
 10. Hvor er det fint det du laver...Jeg er ret så vild med dit broderi...Og de der fastelavnsboller må prøves.. Du har så fin en blog... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det var en rigtig sød kommentar, det varmer da at høre at nogen kan lide at kigge med :-)

   Slet
 11. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet