torsdag den 19. juni 2014

Skøn hudpleje - test af Decléor produkterJeg fik lavet et lille indlæg om nogle skønne hudplejeprodukter jeg har fået lov til at teste inden jeg fik meningitis, og det indlæg skal I da ikke snydes for...

Ja overskriften siger jo nok allerede en smule om hvad jeg synes om disse produkter. Jeg har før testet hudplejeprodukter, og det er egentlig pudsigt for jeg er ikke en haj til det med hudpleje. Det betyder ikke at jeg ikke nyder at gøre det, og jeg kan bestemt også mærke, når jeg synes at produkterne er rigtig lækre. Og det synes jeg altså de her er. Det føles i hvert fald som selvforkælelse for mit ansigt når jeg bruger dem. Produkterne er lavet til bl.a. at mindske ældningstegn, og selv om det ikke er mange af dem jeg har (endnu), så skulle produkterne kunne gå ind og virke allerede før linjerne har vist sig. Den del er svær at teste. Men ved først at bruge ansigtsserum og så dagcreme så føles huden virkelig blød og lækker, og slet ikke fedtet, som jeg ellers kunne frygte, og effekten holder virkelig længe. Ansigtscremen er i en pumpeflaske, hvor man drejer toppen for at få pumpen op, det kan jeg godt lide, og så er det også skønt at den er med UV-beskyttelse. Natcremen er jeg ligeså glad for, og det er faktisk første gange jeg husker at bruge en natcreme. 
Produkterne dufter dejligt af citrus, det i sig selv virker opfriskende.

Du kan læse et andet fint indlæg lige her, hvor produkterne og nogle fine tanker om sundhed og livskvalitet også bliver nævnt.


Produkterne er modtaget til at teste, og ordene og meningerne om dem er helt mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar