torsdag den 9. oktober 2014

To nemme hverdagsretter



Oven på sidste indlæg hvor jeg lige måtte perspektivere lidt over tingene, så kommer her lidt inspiration til to meget nemme hverdagsretter. Hvem elsker ikke når aftensmaden både kan være nem og lækker i hverdagene. 
Den første er fuldkornsspaghetti med savojkål, æbler, ærter, hvidløg, kryddersalt og lidt fløde - alt sammen vendt en tur på panden sammen med lidt smør. Retten blev toppet med lidt rosiner og nødder og serveret med mangochutney til. Vi har af og til kødfri dage så det fungerer fint her. 
Den anden ret er en simpel kartoffel/porresuppe toppet med ristet rugbrødstern, creme fraiche, parmesanost, sprødstegte spegepølsestykker og lidt brøndkarse. 

Ud over at det var nemme retter, var det også to retter hvor begge børn guffede det hele i sig - ja også savojkålen :-)

1 kommentar:

  1. Å hvor det lyder godt. Den slags mad er også i høj kurs her i huset.

    SvarSlet