fredag den 20. april 2012

1. forsøg med pipingbånd

Når man øver sig på noget nyt, skal man måske først vise det frem, når det er perfekt. Men jeg synes alligevel bloggen er en god måde at holde styr i de ting, jeg kaster mig ud i. Så here goes... første forsøg med pipingbånd. Det blev til en lille tynd hynde til den klassiske ikea taburet. Når jeg er alene i køkkenet og venter på noget koger osv, sidder jeg tit på den - f.eks. og læser (blogs;-). Jeg skal øve en del mere, men hynden får lov at være fremme.

Som I kan se, er vores taburet ikke malet. Det var egentlig meningen, men nu er jeg kommet i tvivl. Så for en stund, ser den meget fin ud uden maling.

12 kommentarer:

 1. Hvor er den bare flot - det ser super godt ud med syningerne også :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg tænkte også at syningerne ville være en god detalje :-)

   Slet
 2. Jeg forstår altså virkeligt ikke, når du siger, at du ikke kan sy. Den er da super fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg har nok bare altid tænkt at lige netop med syning, der er der en masse uskrevne regler og mønstre man skal følge. Og når jeg syer er det bare, hvordan jeg selv synes. Når jeg så skal vise det frem, regner jeg med der nok er tusind fejl at se ;-)

   Slet
 3. Jeg tilslutter mig Anna! DU kan s.. da godt sy:-) Jeg er vild med hynden-desværre hiver børnene altid hynderne af herhjemme, så ALT i den dur skal fastgøres!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Det første Alberte gjorde, da hun så den, var at hive den ned på gulvet, sætte sig på den og sige det er min ;-) Det er det så ikke, det er mors hehe.

   Slet
 4. Den er SÅ fed Marie, jeg er altsåhekt pjattet med alt det du får designet, kan du så lade være at undskylde det sådan, det ER virkelig super fint!
  - og sy, DET kan du!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina :-) Det er en dårlig vane med syning at jeg undskylder på forhånd. Men jeg kan jo godt selv se fejlene, og så tænker jeg åh gisp, når jeg viser det frem. Men øvelse gør mester, ik ;-) Og jeg vil jo gerne lære det, så flere af idéerne kan blive ført ud i livet. Jesper hepper også på at det nu er børnetøj jeg skal i gang med :-)

   Slet
 5. Jeg synes altså at den er super fed!! Elsker kontrasten i farverne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Jeg er også selv vild med kontrasterne. Det giver lige lidt ekstra synes jeg :-)

   Slet
 6. Er vil med både den og dine puder! Ej men man SKAL altså vise frem selvom det ikke er perfekt, ellers kan vi andre (der endnu ikke rigtig er nået til piping og ellers har alle materialer liggende til en pude..) jo bare sidde her og få dårlige nerver! Super lækre ting du får kreeret for tiden og fint lille bord du har malet! Det ser ud til, at i bor superhyggeligt på de 80 m2 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina, for den søde kommentar :-) Jeg synes det kan være grænseoverskridende at vise noget, hvor man godt ved det ikke er perfekt, men omvendt så bliver man jo så glad af den ros man alligevel får fra jer andre bloggere :-)

   Slet