lørdag den 21. april 2012

2. forsøg med pipingbånd

Her kommer så det næste projekt med pipingbånd. Et par nye puder til stuen. Stadig ikke helt perfekte, men jeg er godt tilfreds alligevel. Før havde vi et par puder i retrostof, men nu har jeg bare brug for renere linjer i stuen. Retro er fordømt til Albertes værelse, der fungerer det vist bedst. Først var det meningen jeg ville have lynlås i, men det blev lidt for stor en mundfuld, så på bagsiden er der et overlap med trykknapper på.

Der er lidt smårynker på den ene, men når først sofaen kalder, er der nok ingen, der ser det ;-)

9 kommentarer:

 1. De er vildt flotte Marie- måske jeg skulle købe stof til puder, så kan du hjælpe mig den 10.juni?! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør du bare, lige der kan jeg godt hjælpe lidt - eller jeg kan forsøge :-)

   Slet
 2. Hvor er de fine...kan ikke selv få taget mig helt sammen til at komme i gang med mine tittebånd :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de lækre - og her ender alt retro/vintage også på Merles værelse, for det er slet ikke min kærestes kop the :o) Heldigvis bliver det grafiske godkendt uden brok :o)

  SvarSlet
 4. Årh, jeg må vist også købe pudestof til vores sydag - du er jo super dygtig.

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer :-) Dejligt mine forsøg med at sy bliver modtaget så godt, det bliver man da helt glad af :-)

  SvarSlet
 6. Ååårh, hvor er de fine, og dejlige, rolige farver. Men hvordan hulen sætter du det der bånd på i kanten? Kan du ikke lave en DIY på det? Ellers må jeg lede andre steder, for det er bare så fint!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg synes også det giver en ekstra detalje med pipingbånd. Jeg har fået lidt hjælp her: http://smykkefryd.dk/syning-2/puder-med-tittekanter.html og her: http://lille-fugl.blogspot.com/search/label/DIY.... håber det kan hjælpe dig lidt :-)

   Slet