søndag den 9. december 2012

Give Away - en vinder

Midt i eksamens travlheden (og lidt julehygge), er det blevet tid til at trække en vinder af min lille give away. Jeg er så glad for jeres søde kommentarer, og for I havde lyst til at deltage. 

Men nu til den heldige vinder, jeg har brugt findenvinder.dk, til at trække lod, og vinderen blev hende her - som iøvrigt selv har en fin hjemmegjort give away kørende. Send mig en mail, så skal jeg skynde mig at sende din præmie af sted :-)

Og glædelig 2. søndag i advent til alle! Håber på at være lidt flittigere på bloggen når næste eksamensopgave er afleveret :-)2 kommentarer:

 1. Tillykke til vinderen, det var en rigtig fin give away, tror bare der er så mange kørende for tiden, jeg når ihvertfald slet ikke at deltage i alle dem jeg gerne vil.
  Jeg er vild med dine kork ophæng, har du evt. lyst til at bytte 2 stk. med noget hjemmegjort fra min blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg du har ret i, der er ret mange give aways for tiden, og det er jo også bare skønt :-) vil bare så gerne nå ud til en masse læsere med en give away, så jeg håber ik det blev tolket for negativt :-) jeg sender lige en mail ang. Lidt bytteri ;-)

   Slet