lørdag den 13. april 2013

Havedrømme

Billede lånt her

Billede lånt her

Billede lån her

Billede lånt her

Billede lånt her
Vi bor i rækkehus og har derfor kun en lille forhave, en terrasse bag til og et stykke jord ud i forlængelse af terrassen. Men det forhindre ikke mig i at gøre store overvejelser om hvordan det skal være hver forår. Og i år er ikke en undtagelse. Det føles sent man kommer i gang i år, men så er der jo mere tid til at overveje ;) Jeg har hentet lidt inspiration hist og her. Vi skal i år have lavet et højbed mellem en del af terrassen og bedet i forlængelse. Selv om vi ikke har meget plads, sikre jeg hvert år at vi både har noget spiseligt (vores egen lille nyttehave) og fine plukke-blomster. Vi har også nogle whiskeytønder der står et par steder på terrassen, og som giver plads til lidt ekstra planter ud over dem i krukkerne. Samtidig vil jeg gerne at vores terrasse er hyggelig, jeg elsker lune sommeraftener på terrassen, og kan sidde der længe med lys tændt og under et tæppe. 
På mandag kommer foråret vist for alvor, så må det snart være tid til at komme i gang.

8 kommentarer:

 1. Skønne havebilleder, jeg går også med drømme - er vild med det første billede! Vi har en stor terrasse som Hasse engang byggede til mig i hemmelighed imens jeg var i Kina :) Jeg blev vildt glad! Den skriger også på at blive indrettet og jeg skal også igang snart så vi kan komme ud og bruge den - tak for inspiration og go weekend til jer ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt hvis du kunne finde lidt inspiration. Det lyder som en skøn overraskelse at få, spændt på at se hvordan du indretter dig ude :-) og nu er det jo virkelig forår, så det er vist med komme i gang i denne uge :-)

   Slet
 2. Åhh hvor fine billeder. Vi skal til at have lavet højbede så det er godt med lidt inspiration. Gik faktisk i panik i Bilkas havecenter i dag og hjem med en beskåret rose (du ved uden blade og blomster), som jeg faktisk ikke ved hvad jeg skal bruge til;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Roser er jeg helt vild med, jeg har en klatrerose op af vores ene side af terrassen, så jeg synes da det var et godt køb :-) Det er bare med at plante den et fint sted i det rigtige jord :-)

   Slet
 3. Rigtig fine drømme.
  Har straks sat min mand igang med at lave den Palle urtekrukke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor fedt at du kunne bruge billederne til noget, håber du får den fedeste urteopsats :-)

   Slet
 4. Åh dejlige billeder, er vild med det øverste - tror da jeg skal lave noget tilsvarende til vores urtehave. Sidste år havde vi tomater, det var en kæmpe succes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig en succes med urter og grøntsager, og tomater fra egne avl er bare lækkert :-) Skønt hvis du kunne finde lidt inspiration.

   Slet