lørdag den 13. juli 2013

Sommerferie #2

Mere sommerferie... meget af det foregår langs de jyske kyster, og hvor er Danmark bare smuk her om sommeren i det fine vejr. I næste uge tager vi på impulsiv telttur, en måde at holde sommerferie som vi ikke er vant til. Og man kan sagtens være 21 uger henne i en graviditet og sove i telt, ikke? Men faktisk glæder jeg mig, mest af alt fordi jeg kan fornemme Albertes begejstring over at skulle på ferie på den måde. 

Sidder der mon nogen der ude som er vant til at tage på teltferie med små størrelser? Det kunne være sjovt at høre om andres oplevelser med det.

8 kommentarer:

 1. Dejlige sommerbilleder (igen) og tillykke med den nye blog, - fornyelse i header og en meget stilet blog ;)

  God telttur :)

  Hilsen
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Jeg er glad for det nye look, så håber også jer der kigger med kan lide at se på det :-)

   Slet
 2. Det kan sagtens lade sig gøre at hygge i telt med små str. Man er utrolig nøjsom, og opfindsom... Og i dag er det muligt at anskaffe sig virkelig gode kvalitetstelte, med masser af plads i.... Rigtig go fornøjelse, og sikke skønne fotos.. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for feedback. Turen gik godt. Den største udfordring var blæsten, men datteren lavede ingen ballade, putning og nætterne gik fremragende og hun hyggede sig :-)

   Slet
 3. Der er skønt ved Vesterhavet; det er den eneste del af Danmark hvor der er en lille smule vild natur..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så skønt, og nemlig utrolig fascinerende med den vilde natur. Vi har set Råbjerg mile og Grenen, som (trods de andre turister) fascinerede mig på vildskaben :-)

   Slet
 4. Elsker dine fine billeder Marie :)

  SvarSlet