søndag den 4. december 2011

2. adventssøndag

En hyggelig søndag har det været. Julemarkedet på arkitektskolen var bestemt et besøg værd. Masse af lækker inspiration, og lidt blev der også købt. Det var første gang jeg var der, men bestemt ikke sidste. Generelt en rigtig god atmosfære. Efterfølgende stod dagen på lidt juleshopping og hygge herhjemme. Jeg har desværre ikke nogle billeder fra julemarkedet, og har ikke fået taget nogle af de ting jeg købte, så i stedet bliver det lidt julebilleder fra vores hjem.


2 kommentarer:

  1. Hej Marie, tak for kommentaren inde hos mig :) Håber det hjælper med dræn - sidste vinter havde vi mellemørebet. 3 gange.. i år er vi ind til videre sluppet. Har været et smut i Århus i dag og ærger mig lidt over, at vi ikke nåede julemarkedet. Rigtig sød ide med grene i vasen, det ku være jeg skulle gøre det samme med mine juleophæng, for juletræet tror jeg vi venter med til næste år :)

    SvarSlet
  2. Jeg ved ik helt om vi får et juletræ i år, men jeg har lidt pynt som skal hænge, som jeg gerne vil ha fremme hele december, så det kom på grene :-) Jeg håber i fortsat slipper for mellemørebetændelse, det giver da bare mange hårde nætter, gab. Men altså det kan hoste jo også, så lad os bare snart håbe på nogle lange sygdomsfrie perioder.

    SvarSlet