onsdag den 14. december 2011

Når nogen tænker på én

I søndags havde min kære søster sendt mig en venlig tanke. Hun havde nemlig købt en adventsgave til mig uden anden grund, end at hun ville værdsætte, at netop jeg er hendes søster. Det varmede dybt, at hun havde tænkt på mig. Bogen er rigtig hyggelig, og med mange gode idéer til at være selvforsynede på en masse områder.

5 kommentarer:

 1. Sikke da en dejlig søster at ha'! :o).

  Håber det går fremad med lillepigen og drænene stadig sidder som de skal...og at du er "ovenpå" igen. Synes ikke det er et sjovt indgreb, når de skal i narkose :o(

  SvarSlet
 2. Ej, hvor ser den bare spændende ud, den bog. Og sikke sød hun er, din søster. Den slags gaver er fantastiske. Vis endelig frem, hvis du bruger noget interessant fra bogen:)

  SvarSlet
 3. Glad for du kan bruge bogen:-)
  Knus søs

  SvarSlet
 4. Pia; Ja hun er bestemt en god søster. Det går allerede bedre med Alberte, men det var bestemt ikke rart at skulle holde hende så hun kunne komme i narkose. Håber ik det lige skal ske snart igen.

  Malene; De er nemlig rigtig dejlige de gaver, som bare kommer som en overraskelse :-) Jeg skal nok vise frem når jeg bruger nogle af idéerne :-)

  SvarSlet
 5. Krydser fingre for at det var en engangsforestilling - godt at høre at det går bedre ;o)

  SvarSlet