mandag den 20. august 2012

Blandede bolcher

#1 Jeg har købt nyt garn der skal blive til en cardigan til mig selv, dog skal det kun være med 4 af farverne, jeg kunne bare ikke beslutte mig. Inputs modtages gerne.
#2 En fin dronning ingrid har fundet vej til Lotusgryden.
#3 Da Alberte forleden skulle på overnatning hos bedsteforældrene, syede jeg som en overraskelse en sovepose til baby, så hun også var klar til en overnatning ude.
#4 Smukke asters på terrassen.
#5 Lidt småhæklerier bliver til af alt restegarnet der efterhånden er herhjemme.

12 kommentarer:

 1. UUUUH, den cardigan er jeg spændt på at se. Jeg ville gå efter de 4 farver til højre.

  Hvornår går du i gang med studiet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Om en uge, glæder mig - det bliver så spændende :-) Jeg vender og drejer de farver, synes hele tiden jeg kan finde nye kombinationer. Jeg havde egentlig bestemt at den mørkebrune ikke skulle med (den er meget mørk brun når den ik er på billede) men kan godt se at de 4 farver også er gode sammen...

   Slet
 2. Ja MEGET smukke garnfarver! - Det er jeg også pændt på at se. Jeg vil så gerne strikke noget til mig selv, men min tålmodighed er ikke altid til store strikkeprojekter. Hvad pinde-størrelse strikker du med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg strikker allermest med pind 3, men lige denne gang er det pind 5. Og det er altså lidt befriende. Ift jeg skal i gang med studie igen, så skulle det være noget hvor det gik lidt hurtigere, så den også bliver færdig :-)

   Slet
 3. Fine billeder........tror det ender med at jeg nu må sy sovepose til Batoul, efter at Smilla så Albertes nye dukkeudstyr;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg forestille mig... Ellers må hun ønske en til fødselsdag :-)

   Slet
 4. Hvis cardiganen var til mig, ville jeg enten sortere de røde farver fra, eller så den lyse røde og den marine blå (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for input, det er rart at høre hvad andre tænker om farverne :-)

   Slet
 5. Jamen jeg synes egentlig at alle farverne er fede og passer sammen på kryds og tværs! Er der et mmønster i den cardigan eller hvordan?? Tænker måske at tage den mørke røde eller mørke blå fra. Men virkelig smukke farver du har fundet :) Hvor er det mon fra?


  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde tænkt det skulle blive en stribet cardigan men med ulige striber. Den råhvide vil jeg gerne ha' som kant for at trøjen ikke bliver for mørk. Det er peruvian highland uld fra Filcolana. Jeg har købt det i min mors butik, men jeg ved det kan fås flere steder :-) jeg har før hæklet i det, og jeg synes det er lækkert at arbejde med.

   Slet
 6. Ihhh Marie....glæder mig altså til at høre mere om du ved det der blogdims vi snakkede om på Instagram. Jeg håber jeg kan :)

  kh mimi

  p.s. jeg vælger selvfølgelig lige at love evig troskab til din blog som loyal fast læser! glæder mig til at følge dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til :-) Nu er der kommet lidt mere info. Håber da du kan komme med :-)

   Slet