onsdag den 1. august 2012

Viborg
I dag har vi været turister i Viborg, en by som ingen af os rigtig kendte, og som er så hyggelig, og bestemt et besøg værd. Og ja det er så undertegnet på nederste billede, selv bagfra er jeg ikke god til billeder af mig selv.

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også en rigtig hyggelig dag :-)

   Slet
 2. Jeg har faktisk heller ikke været i Viborg, blot kørt igennem den masser af gange... Blev helt lækkersulten ved synes af den lækre is:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kan jeg anbefale en tur der til. Der er jo ikke så langt, og det er hyggeligt med små ture rundt i landet :-)

   Slet
 3. Jamen det er jo min dejlige dejlige by, dejlig at i havde en god tur rundt i byen

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fantastisk, det må jeg sige :-) Der er så mange idylliske steder og flotte gamle huse :-)

   Slet
 4. Jamen du ser da godt ud bagfra! Det er også min by - dejligt at andre også kan se det smukke i den:).. Hvor var i henne og spise?
  Det anden nederste billede er et af de steder vi fik taget bryllupsbilleder - Viborg er leveringsdygtig i gode sites på den front:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :-) Det er virkelig en dejlig by, med smukke gamle huse. Vi spiste på Café Morville, vi kendte ingen steder, og det var lige det vi kom forbi omkring frokosttid. Men det var faktisk meget lækkert :-) Jeg tror på der er mange fine steder til bryllupsbilleder.... og hey så får man meget hus for pengene i Viborg fremfor i Århus hvor vi bor... ja det tjekkede vi nemlig også ;-)

   Slet