tirsdag den 14. august 2012

Her bor også en mand...


På opfordring fra Line har jeg prøvet at fange, at der også bor en mand i vores lille hjem. Og sikke en udfordring, det er bestemt ikke sådan at min kæreste ikke får lov at bestemme noget i hjemmet, men lige omkring indretning er han lidt ligeglad. Han har sin Mac, sine bøger, kaffekværneren, sko og tøj og ikke mindst sit playstationgear (og ja et utrolig stort og grimt fladskærmstv som ikke er vist, og cykel og cykeludstyr som heldigvis er gemt i skuret ;-). På den anden side vil jeg nu også blive overrasket, hvis han en dag kom hjem med pyntenips, som han havde købt bare fordi det var pænt.
Tør du tage udfordringen op?

5 kommentarer:

 1. Ha ha en fed idé Line har fået, jeg er klart med!

  SvarSlet
 2. Ja det er jo ikke meget anderledes end hjemme hos os. Men kan da lige se at jeg glemte at fotografere den mega store samling dvd´er og diverse Playstation spil - som fylder en stor del af det ene skab i ungernes værelse!

  Tak fordi du tog udfordringen op Marie -sjovt at få et lille kig ind i de maskuline detaljer hjemme hos jer!!

  Line

  SvarSlet
 3. Jeg vil SÅ gerne tage udfordringen op, men venter lige til jeg er klar på at blogge igen:-)

  SvarSlet
 4. Jeg har lige manglet sådan nogle indlæg, måske hopper jeg med på udfordringen :) er faktisk begyndt, at se mig omkring på nettet efter spændende blogs skrevet af mænd, måske ikke alene i den kreative genre, men de må da også være derude - regner med, at det bliver til et par indlæg på bloggen hen af vejen :)

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer :-) Jeg glæder mig til at se flere indlæg med lidt mandlig præg ;-) Og igen Line, fed udfordring - tingene skal jo ikke blive for pussnusset - de kære mænd har jo også noget at skulle ha' sagt :-)

  SvarSlet