lørdag den 27. oktober 2012

Det har været en hård uge, nogen husker måske dette indlæg, og det bliver nok aldrig et kapitel, der kan afsluttes desværre. Men der er stadig mange smukke ting som er værd at værdsætte, som fine sommerblomster der er i fuldt flor i køkkenvinduet, smukke Benved grene fra skoven og den første frost i græsset. Og så har jeg for noget tid siden købt den første ting til jul - en stage til kalenderlyset fra Panduro, som forbliver i det fine træ. Jeg har også øvet en ny hækleteknik, nemlig zigzag mønstret i en selvopfundet pung - der er dog bestemt plads til forbedringer.

Imorgen er der blogtræf i Lystrup, og jeg glæder mig. En hel dag med plads til kreative projekter, hyggesnak og møde nye spændende mennesker. Det bliver en god dag!

11 kommentarer:

 1. Hvor er jeg ked af at du stadig kæmper, Marie - øv :o(

  Jeg er ked af at jeg ikke kan deltage, ville så gerne have mødt dig. Håber I får en rigtig, rigtig god dag - det lyder som du fortjener (og trænger) til det.

  Kh. Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for kommentaren Pia, ja det er lidt op og ned, og nogle dage er lidt hårde. Men vi havde en rigtig god dag i går, og jeg håber der bliver et andet træf inden så længe, så vi kan få hilst på hinanden :-)

   Slet
 2. Øv, øv. Hvor er jeg ked af at høre, at du skal blive ved med at lide:( Håber du får en rigtig god dag til blogtræffet i morgen alligevel:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene! Jeg havde bestemt en dejlig dag i går, hvor alt skidt var lagt til side :-)

   Slet
 3. Øv, øv. Hvor er jeg ked af at høre, at du skal blive ved med at lide:( Håber du får en rigtig god dag til blogtræffet i morgen alligevel:)

  SvarSlet
 4. Du ved, at jeg synes du er sej!- og hatten af for, at du på trods af modgang stadig kan se positivt på de små ting i hverdagen:-) Vi ses imorgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Fie, det er dejligt med lidt positive ord :-)

   Slet
 5. I må hygge jer rigtig meget til blogtræffet! (som nok egentlig var i lørdags måske...? Jeg har været offline hele weekenden, derfor den sene kommentar). Jeg overvejede kraftigt at melde mig til, men skulle i sommerhus med min kæreste, så det blev ikke til noget. Jeg er nemlig fra Aarhus, så det kunne have været hyggeligt at se andre bloggere - men jeg er ikke sådan en krea én, så ved ikke om I ville synes det var mærkeligt at jeg kom? :) (jeg ville bare håbe på, at der ville være kage og søde mennesker, haha)

  SvarSlet
  Svar
  1. og så var jeg lige inde og læse dit mere triste indlæg :( Jeg håber du så småt er blevet bedre, og øv, hvor lyder det som en hård omgang. Jeg ønsker dig god bedring!

   Slet
  2. Det var i går der var træf, og det var rigtig hyggeligt. Men der er ingen regler for hvor kreativ man skal være. Så meld du dig bare til en anden gang ;-) Og mange tak for den søde god bedring kommentar, det varmer når nogen tager sig tid til at læse :-)

   Slet
 6. Marie, hvor er det bare dejligt, at du tør skrive om det, der er svært - stor respekt for det! Det er dejligt at høre, at der er nogle lyspunkter og ting at glæde sig over. KH.

  SvarSlet