torsdag den 4. oktober 2012

Ugen i strik og hæklerierUgens kreaprojekter i billeder. Jeg har været en torsk ikke at tjekke strikkefastheden på den første cardigan, den fejl laver jeg så ikke igen på nr 2 - og jeg har så strikket i ca. 10 år(!). En nem hængehue til kæresten har jeg også lavet (opskrift herfra), og så en lille skør hæklet dims til køleskabet til alle Albertes overflødige bogstavsmagneter. Jeg har også lavet et ipod touch etui til min niece, det er der dog ikke billede af. Indimellem strikkeprojekterne er det hyggeligt med hurtige hæklerier, hvor noget af restegarnet bliver brugt.

10 kommentarer:

 1. Og niecen er rigtig glad for den:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt :-) Håber den passer til hendes nøglesnor :-)

   Slet
 2. Du er så sej til dét med garn! Og alt muligt andet for den sags skyld :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en sød kommentar Pernille :-) det varmer da på sådan en kold regnvejrs dag:-)

   Slet
 3. Du er simpelthen så god til at få noget gjort! "Resteprojekter" kalder du det- for mig vil det tage evigheder OG en udførlig opskrift ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu har jeg tusind idéer i hovedet, det bobler snart over, så jeg gør hvad jeg kan for at få lidt ført ud i livet :-) men jeg synes nu også du får hæklet fine ting :-)

   Slet
 4. Lækre sager du har fået lavet. Jeg er vild med farverne i cardiganen. Hvilke type garn har du brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er peruvian highland 100% uld. Det svarer til pind 4-6 og jeg strikker stramt, så jeg strikker på p 6. Så kan man hurtigt komme et stykke :-)

   Slet
 5. Sikke nogle skønne ting du får kreeret Marie - misunder din tid. Min tid forsvinder bare ud af hænderne...
  Virkelig fin halstube du har fået lavet - det ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget andet..

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Line :-) Tiden er også knap nogle dage her, men jeg prøver så vidt muligt at få noget mellem hænderne om aftenen. Og så har jeg jo også kun en bandit i hjemmet og ikke to, og det gør nok en forskel hvad tid angår.

   Slet