onsdag den 13. marts 2013

Forår eller vinter?
Skal det være forår eller skal det være vinter? Det er som om at både jeg og vejret mikser årstiderne lige for tiden. Men er det ikke en del af charmen ved at bo i et land netop med årstiderne? Godt nok er jeg ikke fan af den sne som faldte så fint i går i store tunge snefnug, men i dag er det snart væk igen, og solens stråler kigger igen frem. Så går det nok, og så hurtigt som tiden går så er det forår inden vi har set os om, og indesyslerne bliver lagt lidt til side til fordel for udelivet. 
Forårsskoene til ALberte er i hus, lækre leo-sko fra Zara. Der sniger sig lidt påske ind i vores hjem, en hyggelig og dejlig lys højtid. Og så har jeg endelig noget nyt på pindene, en simpel trøje til mig selv i, hold nu fast, 50% morbærsilke, 10% bourettesilke og 40% uld - og med lidt tweedeffekt i.

God onsdag til alle - håber I kan holde varmen :-)

16 kommentarer:

 1. Lækre billeder. :-) Og det lyder også som noget sindssygt lækkert garn! Gad egentlig også godt strikke noget til mig selv engang, men det er som om listen over ting til andre bare bliver længere og længere... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg godt, sådan havde jeg det også længe. Men så ændrede det pludselig, jeg begyndte virkelig at prioritere at lave ting til mig selv, synes det er så skønt at forkæle en selv også :-)

   Slet
 2. Dejlige billeder :) Det ser virkelig lækkert ud det garn, du har gang i. Jeg har en drøm om at kaste mig ud i et projekt til mig selv, men det er ligesom om det kun bliver små ting. Tør vidst ikke ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal bare kaste dig ud i det, og så tage det et skridt af gangen. Forhold dig ikke til hele opskrften på en gang. Den jeg har gang i nu er en virkelig nem opskrift fra pickles :-)

   Slet
 3. Vildt lækkert garn!

  De sko har jeg også kig på til min dater - jeg synes de er cool

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig kvalitetsgarn :-) de er så skønne de sko, overvejede endda at købe dem til mig selv også ;-)

   Slet
 4. Dejlige billeder - garn ved jeg intet om, men det lyder altså lækkert!
  De sko er virkeligt fede - øv at Zara lukkede i Aarhus, har du købt dem online?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig lækkert garn ;-) nej jeg var så heldig at være i kbh i weekenden, og et Zara besøg var bare et must. Jeg vil ønske de igen vil åbne en i Århus, suk :-)

   Slet
 5. Skønne billeder Marie og så er jeg vild med Albertes nye forårssko!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også, synes virkelig de er fine :-)

   Slet
 6. Tror Ida ville blive dødmisundelig hvis hun så Albertes sko- hun har selv fået et par glimmersko- GIRLS! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. glimmersko lyder nu også fint - tror Alberte vil blive glade for et par med glimmer også ;-)

   Slet
 7. FEDE sko! SMUKKE billeder! LÆKKERT garn! SKØNNE sol!

  SvarSlet
 8. Hvor ser det dejligt ud. De sko er altså for fede!!!
  Håber det snart bliver rigtigt forår :)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør jeg også, vi trænger vist alle :-)... Og lige nu er der her i DK lovet snestorm de næste dage, ej det orker vi bare ikke!

   Slet