torsdag den 1. august 2013

Efterårsprojekter


Det er vel de færreste der strikker og hækler de store projekter som skal blive til sommerpåklædning her i starten af august. I hvert fald er de projekter jeg selv har på listen alle opgraderinger af efterårsgarderoben til alle i familien. Den anden dag fik jeg en hue færdig til Alberte (som jeg både har nævnt her og her), det er rart for engang skyld at være i god tid. Ellers strikker jeg lidt på et babytæppe til lillebror i maven. Det er det samme tæppe som jeg strikkede til Alberte da jeg ventede hende (du kan se det her -  i et gammelt indlæg). Jeg synes de skal have hver deres.
Ellers har jeg mere babystrik i tankerne, en strikket vest/tunika til Alberte, en hue til kæresten, en kort cardigan/bolero til mig selv plus alle de små projekter - ja som om jeg når alt det. Men jeg må tage en ting af gangen og se hvad det bliver til. 

10 kommentarer:

 1. Århus den hue er godt nok skøn :)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vild med den model, og så er den så nem at lave :-)

   Slet
 2. Den hue er rigtig fin - jeg lavede en sidste vinter, og den er SÅ dejlig varm!

  Det lyder som nogle fine projekter, du har i tankerne - jeg glæder mig til at se dem ført ud i livet. Og så har jeg hugget ideen og også lavet et indlæg om mine projekter.

  KH Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Du hugger bare løs ;-) Jeg har faktisk lavet et væddemål med Jesper nu om at jeg skal nå fem af mine projekter inden 1. dec, det lyder jo egentlig lige til, men nu må vi se om jeg når det :-) Tror han synes det er rart at få tyndet ud i alt det garn, haha :-)

   Slet
 3. Så fint... Og godt gået at være så godt med og forud for sæsonen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det er skønt når man er i gang med næste årstids projekter, nu må vi se hvor meget jeg når videre hen :-)

   Slet
 4. Den er virkelig fin Marie - sådan en må jeg laver til mine unger også - fin fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så nemt et sofaprojekt som man kan have kørende mens man laver noget andet, så kan man hurtigt lige hækle nogle baner, og så er den hue snart færdig. Glæder mig til at se dine :-)

   Slet
 5. Sikke nogle fine sager du har gang i - er vild med huen :) Kan en nybegynder/total stik tumpe mon finde ud af det?!
  /Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig nem at lave den hue. Den er hæklet men den er desværre lidt langsommelig at lave. Så man kan godt køre lidt død i det undervejs. Men den er i hvert fald lige til :-)

   Slet