tirsdag den 20. august 2013

This and that
Vi har købt ind til hele familien fra Zara, en butik vi godt kunne ønske os i Århus igen. De har meget fint til både store og små og til fornuftige priser. 
I torsdags var jeg inviteret til homeparty hos Anne-Sophie hvor Ohdeer var forbi med deres fine smykker. Deres priser gør jo at alle kan være med, og jeg fik mig et par ørestikkere og en halskæde.
Det er snart længe siden vi sidst har haft en surdej til at stå, men efter jeg den anden aften igen sad og kiggede i bogen Livet på Kastaniegården af Theresa Maria Jessing, så fik jeg lyst til at lave en igen. Den er i gang med 3. døgn, så der er et par dage til der skal bages endnu. Jeg vil ønske jeg fik udlevet flere af den slags simpleliving principper, og det er nok også derfor jeg nyder at kigge i den bog - den og bogen Magiske måneder kan jeg kigge i igen og igen.
Jeg har stadig sommerferie fra studiet, og det giver ekstra tid med Alberte, vi har en del fridage sammen her efter vores egentlige sommerferie er ovre og ellers har vi lange eftermiddage med ekstra tid. I går fik vi fundet klippe-klister tingene frem, og fik lavet et billede hver. Jeg forestiller mig der intet er i vejen for at hive det sidste ud af den tid der er tilbage i tresomhed. Ikke at vi ikke glæder os til november, men tiden bliver også en anden til den tid.

2 kommentarer:

  1. Lækre billeder :) Er vild med de smykker du har købt, virkelig smukke.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Simone :-) Ja de er virkelig fine deres smykker - og ikke mindst til en god pris :-)

      Slet