onsdag den 7. august 2013

This and that
Det er sjældent jeg finder fine lopper, men jeg er nu heller ikke så ofte af sted, og tit er det bare forbi brugtvareterminalen i Viby og der kan man ikke for alvor gøre et røverkøb efter min mening fordi de ved hvad tingene skal koste. Men engang imellem kommer jeg også forbi de små genbrugsbutikker, og der fandt jeg forleden en 'potte-lotte', et fint pottehoved som vist er af østtysk oprindelse (tror jeg), jeg fik den til en flad femmer og synes hun er så fin med lidt grøn hår.
Alberte leger med Cirkus Summarum merchandise, i søndags var vi nemlig af sted for at se det på Tangkrogen, og det var et kæmpe hit, både for store og små. Hvis ellers de fortsætter med det næste år, håber jeg vi kommer af sted igen.
Hvis du mangler stof til kommende syprojekter og ikke vil give en formue for det, kan jeg anbefale at køre forbi Stof & Stil. Jeg var der i går, det var ikke meget jeg købte men der var virkelig meget fint. Det fine jersey med tigere er jeg helt vild med, men ellers havde de også mange fine sort/hvide grafiske stoffer.
Det sidste lille billede viser et lille køb jeg gjorde i Skagen. Skålen har intet med Skagen at gøre som sådan, den er bare fra House Doctor, men jeg elsker mønstret på den, og butikken jeg var forbi, Hesselholt, var fyldt med lækre sager.

10 kommentarer:

 1. Hovedpotten er fra Aksini Stentøj der er dansk. de blev lavet som en kopi af Bjørn Wiinblad. De er også fine at bruge som vaser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde ellers fundet frem til at de er fra veb haldensleben, dem fra Aksini Stentøj ser vist anderledes ud. Men kan læse rundt omkring at der er delte meninger om det :-) Ja de er også fine med blomster i :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Ja og dejlig billigt når det er fra Stof og Stil :-)

   Slet
 3. Jeg har også sådan en potte næsten magen til (og en anden model) og jeg synes de er søde...jeg har også fundet dem til kr. 5 - me like:-) Nogle steder synes jeg at priserne er skruet alt for meget i vejret. Lækkert stof du har shoppet - jeg har næsten lige været i stof & stil men burde måske afsted igen;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ærgerligt når priserne bliver alt for høje, eller når kendere får lov til at købe ude bag ved før det kommer fra i butikken til os andre. Så går lidt af charmen væk desværre. Ja du må forbi Stof & Stil igen så ;-)

   Slet
 4. Lækkert stof :) og virkelig flot header du har fået lavet på din skønne blog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, der er ikke så mange der har bidt mærke i forandringen så dejligt med din positive kommentar Simone :-)

   Slet
 5. Den er så sød, den nye potte. Jeg kommer sådan til at smile, når jeg ser billedet.

  Vi valgte ikke at tage i Cirkus Summarum i år, men i stedet prøve Cirkus Benneweiz (muligvis på grund af fribilletter:-)). Men jeg tror, at vi skal afsted til næste år. Karoline har nemlig spurgt noget til, hvorfor vi dog ikke skulle derind i år....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så sjovt, men Cirkus Benneweiz er sikkert også godt. Der har jeg ikke været siden jeg var barn. Jeg tror vi kommer til at købe billet til Cirkus Summarum igen næste år, det var så god en oplevelse :-)

   Slet