søndag den 29. december 2013

Det sidste af 2013
Vi er i gang med det sidste af 2013. Når vi når her til slutningen af et år bliver jeg altid lidt eftertænksom. Det giver anledning til at tænke året der gik igennem, men også forventningerne til det nye år begynder at fylde tankerne. De sidste dage af 2013 foregår stille og roligt. Efter julen er pakket væk fylder vi hjemmet med en blanding af vinter og forår. Det giver et frisk pust. Jeg fik et par fine Lyngby vaser i julegave, og de er så fine med tulipaner i. 
Der er masse af tid til at lege med julegaver - Lego er et hit for både Alberte og os voksne, det er hyggeligt at sidde sammen og bygge. 
Jeg har startet et hæfte med plads til at skrive madplaner i. Normalt gør vi det på en seddel men de bliver altid væk. Så nu forsøger jeg at gøre det i et hæfte, så vi kan genbruge retterne. 
Og så har jeg fået hæklet en kugleranke til Bertram, et nemt lille projekt af resterne i garnkurven, og så har han da lidt at kigge på når han bliver lidt større og vi skal på tur med barnevognen.

2 kommentarer:

  1. Jeg leder også altid efter den smarteste måde at lave madplaner på, måske jeg også skulle prøve med et hefter. Fin ranke og godt nytår til jer.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak og i lige måde :-) Jeg tror allerede jeg holder madplanerne mere når de er i et hæfte, så det kan anbefales :-)

      Slet