onsdag den 18. december 2013

This and that

Pomelo, små søde fodaftryk, en julefavorit - ølkage med smør, havregrynskugler og en ny fugl i flokken (vundet hos Pernille). Tiden går og jeg får stadig blogget for lidt, men tiden forsvinder mellem hænderne på mig, desværre, for jeg kan godt savne at blogge og få læst med hos andre bloggere. Bertram er ellers vældig god mod sin mor - sover godt om natten og tager gerne lure på 3-5 timer om dagen, så jeg klager ikke. Jeg husker stadig hvordan det var at være på barsel med Alberte, hun sov mellem 30 min og 1 time ad gangen helt fra hun var spæd. Ingen af dem har dog skreget meget og det må også gerne vare ved.

Jeg har ikke glemt at være kreativ men lige nu er der fokus på at lave de sidste gaver færdigt, så I må vente lidt med at se det.

God aften til alle der kigger forbi - måske skal du også, ligesom mig, arbejde videre med julegaverne :-)

3 kommentarer:

  1. jeg kender alt for godt lige pt. ikke at nå at læse med hos andre bloggere samt at være god til at blogge selv...og det er jo ellers julemåneden hvor man er aktiv i køkkenet og har lavet nogle kreationer selv (til hjemmet)...mon er der nogen der gider læse om mine julesysler i januar?! ;)

    // Rikke //

    SvarSlet
  2. Dejlige og hyggelige billeder ellers, krydderbrøddet ser skønt ud!

    - Anne

    SvarSlet