fredag den 18. november 2011

Hækle hækle

Jeg gør, hvad jeg kan for at øve mig. Jeg har ikke hæklet en kugle før, og det måtte jeg prøve. Det kunne jo være, jeg kunne lave nogle julekugler så. Opskriften er denne, og med lidt hjælp fra youtube (ja ja jeg er absolut ny i at hækle), så fik jeg den lavet. Men det bliver da rart, når jeg kan hækle så godt at det bliver helt ensartet. Indtil da hygger jeg mig bare med at lære lidt nyt.

11 kommentarer:

 1. Jeg synes den er fin...er vild med den pinke kontrastfarve. Fåes den i bomuldsgarn?

  SvarSlet
 2. Jeg kan kun finde det hos yarnfreak i akryl. Desværre, jeg er nemlig ik' normalt til det kunstige. Men kunne godt tænke mig noget i neon til at lave kontraster.

  SvarSlet
 3. Ok. Det er det samme som jeg har fundet så:) Man må jo tage hvad der er at få:)

  SvarSlet
 4. Jeg synes den er blevet rigtig fin. Har desværre ikke selv haft tålmodighed til at lære at hækle endnu :o(

  Va forbi vores Tiger i dag - desværre også udsolgt af kortene. Men har lige set at rema1000 har nogle i næste uge (dog en lidt anden farvekombination) og pris (9 for 39 mener jeg det var).

  God weekend ;o)

  SvarSlet
 5. Tak, og kast dig endelig ud i det med at hækle, de grundlæggende ting kommer hurtigere end man tror :-) Ej hvor er det sødt af dig at du kiggede efter kortene, tak for det. Jeg kigger i Rema så, har en tæt på hvor vi bor. Tak for tippet, og go' weekend til dig :-)

  SvarSlet
 6. Den er da rigtig fin, tror kun det er dig selv der kan se, hvis den ikke er ensartet. Ps så kan man få Kauni uld garn i neon pink, hvis man ikke er til det kunstige.

  SvarSlet
 7. Jeg er min egen værste kritiker jo ;-) og tak for tippet :-)

  SvarSlet
 8. Ser da lækkert ud, har selv lavet lidt jule kugler og lavet mig 2 kræmmerhuse til træet, synes din kugle ser flot ensartet ud.

  SvarSlet
 9. Tak :-) og det er nemlig hyggelig selv at lave lidt pynt.

  SvarSlet
 10. Den er super fin - det må jeg altså prøve :-)

  SvarSlet
 11. Tak, det er i hvert fald rimelig nemt at gå til :-)

  SvarSlet