mandag den 7. november 2011

Lappetæppe

Efter at have set tæpper til børn her, så fik jeg lyst til at lave et til min datter. Jeg er virkelig nybegynder i at sy, ved ikke så meget om det endnu. Men så er det jo godt at øve sig, og det er i hvert fald godkendt hos datteren, som selvfølgelig elsker den bløde fleece bagside.
5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. jeg prøver lige igen ;-)
  Jeg så du efterlyste en opskrift på sømandssweater på bloggen "Pils verden" Jeg har en opskrift på en herremodel fra Ingelise nr 3 2007 og der er børne størrelse indtil str 12 år i Ingelise nr 11 2007. Du kan sikkert låne bladene på biblioteket og kombinere modellerne til den størrelse du har brug for,

  Hyggelig blog forresten, jeg vil glæde mig til at følge dig.

  SvarSlet
 3. Mange tak, så skal jeg på biblioteket. De er så utrolig lækre og tidsløse, så det har længe stået på kommende strikkeprojekter :-) Og tak for kommentaren til bloggen, det er jo en helt ny verden jeg begiver mig ud i. Spændende :-)

  SvarSlet
 4. Det er blevet rigtig fint. Synes du ikke det var et bøvl at sy fleece bagpå? Jeg synes det drillede big time og blev ved med at rykke sig
  og lave folder, selvom man forinden glattede ud og nålede fast...

  SvarSlet
 5. Tak :-) Jeg syede fleecen på ude i siderne og så syede det ellers fast i hånd til sidst, hvor jeg syede forskellige bobler rundt omkring. Ved ik om du forstår, hvad jeg mener. Det virkede ok synes jeg.

  SvarSlet