fredag den 25. november 2011

Julekager

Jeg tror aldrig jeg har prøvet at bage den første omgang julekager så tidligt, men i går havde vi en fridag, og så hyggede vi med at bage pebernødder og peberstjerner (samme opskrift godt nok). 
Den grimme smæk var altså nødvendig, hun prøvesmager nemlig alt hun kan komme i nærheden af :-)


Og det er altså en lille pige jeg har, 1,5 år og temmelig skaldet :-)

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud! Hvad er det for julekageudstikkere du har? Og du skal ikke undskylde for sparsom hårvækst, min søn på 2 har stadig ikke meget hår på toppen ;-) Hun ser i øvrigt skøn ud din datter, og hagesmækken er også ofte i brug herhjemme, den er måske ikke yndig, men den er godt nok praktisk!

  SvarSlet
 2. Selve stjernen har jeg vist købt i føtex, og så har jeg købt et bogstavssæt hos SpecialKøbmanden i deres butik i Århus (de har også butikker i kbh og netbutik). De har bare alt til at lave alverdens kager. Og med sådan et sæt kan man jo skrive lige det man vil på sine kager. Smart. Rart nok at høre at hun ik er den eneste uden hår på hovedet, alle tror desværre bare hun er en dreng.

  SvarSlet
 3. Det ser meget hyggeligt ud!
  Det er nu altid sjovt at bage med en på den alder..... Det kan godt give lidt ekstra oprydding, men pyt med det ;-)

  SvarSlet
 4. Ja det var rigtig hyggeligt. Jeg elsker at ha' hende med i køkkenet, for hun synes det er så spændende at være med. Og ja lidt ekstra oprydning giver det, men pyt skidt ;-)

  SvarSlet