fredag den 1. juni 2012

Blog hjælp...

Et kedeligt indlæg måske, men jeg har brug for hjælp... Min google friend connect ude i siden er forsvundet. Nogen der ved hvordan jeg får mine faste læsere frem igen?

7 kommentarer:

 1. Desværre ikke... Sikke noget bøvl :(

  SvarSlet
 2. Kan du ikke finde indsætte den som en gadget som du gjorde første gang?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har prøvet at slette den, og indsætte den igen, og det hjælper ikke... mærkeligt... Aner ik hvad jeg så skal gøre.

   Slet
 3. Jeg havde problemet i nogle dage, hvor de rettede sig selv...... eller nu bliver jeg i tvivl, skiftede jeg fra google explore til chrome

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit svar :-) den er stadig gal, håber snart der sker noget. Jeg har også prøvet i forskellige browsers, men det hjælper ikke.

   Slet
 4. Jeg har nøjagtig samme problem - manden min der er lidt af en computernørd til tider, har flækket nettet tyndt og nåede frem til at det er Blogger der er ved at lave hele filen om efter de har lukket den for alle andre end Blogger brugere - det betyder at der dukker fejl op ind imellem, men indtil nu har det oftest løst sig selv efter nogle dage - min har nu ikke virket 4 eller 5 dage, så håber MEGET at det snart løser sig - synes det er lidt øv ikke at kunne se sine læsere...

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit svar :-) min kæreste er også softwareudvikler, så han har også kigget lidt på det nu her efterfølgende. Hans bud er det samme som din mands :-) men ja det må altså gerne snart blive normalt igen.

   Slet