mandag den 11. juni 2012

NederdelJeg bevæger mig ud på dybt vand, og prøver mig nu frem med at sy mit første børnetøj. Havde det ikke været for den blog-kreaklub jeg er med i, var jeg sikkert aldrig kommet i gang. Nederdelen var et simpelt begynderprojekt, og nu skal jeg bare fortsætte med at øve mig.
Den er absolut godkendt af pigebarnet, hun ville ikke have den af igen. Til gengæld er hun ikke nem at tage billeder af med krudt i enden.

10 kommentarer:

 1. Det er så skønt at sy til de små - jeg kan godt ærgre mig at jeg ikke syede da de store var små!! Din nederdel er super fin - prøv med mønstre fra onion, de er nemme og har nogle søde modeller, hvis du altså skulle få lyst til mere...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet, det må jeg lige se nærmere på, for jeg har virkelig mod på mere. Jeg følte også at nu skulle jeg bare i gang, netop mens Alberte stadig er så lille. Håber det bliver til meget mere :-)

   Slet
 2. Den er blevet vildt fin. Måske jeg må lure mønstret næste gang vi ses?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Der er ikke rigtig noget mønster, jeg har bare en oversigt over barnets alder og hvor lang stofstykket så skal klippes. Og så er det bare at sy enderne sammen, og sy en pæn kant for neden og elastik i foroven :-)

   Slet
 3. Hvor blev den fin:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er hun kær- især med den fine nederdel på;-) Tak for sidst...

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :-) Og ja er hun ik bare en nuller skaldet 2 årig ;-)

   Slet