tirsdag den 19. juni 2012

I dagJeg går til genoptræning, ikke noget jeg fylder bloggen med normalt. Men min hofte og bækken er ødelagt efter operationerne i februar. Det fylder ikke bloggen, men det fylder mit liv ret meget og tager mange kræfter. I dag efter fysioterapi, tog jeg en lille butiksrunde, og var heldig at finde en fin gul kähler vase til sølle 79 kr på udsalg, er helt vild med farven. Samtidig fandt jeg små notesbøger og farvet tape i Søstrene Grene. Jeg forestiller mig at notesbøgerne netop skal pimpes med masking tape. Meget passende var det, da jeg nu skal til, efter opfordring fra min fys, at føre smertedagbog. Yderligere har jeg taget en stor beslutning i mit videre liv, og det involverede en tur på biblioteket, for at hente lidt læsestof hjem til forberedelse.

12 kommentarer:

 1. Åh Marie, håber virkelig at den fysioterapeut kan hjælpe dig hurtigt! - og så vil jeg også sige tillykke med studievalget:-) Det bliver helt sikkert godt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg hun kan, hun er meget kompetent og får virkelig fat hvor hun skal. Ja altså jeg er lidt nervøs over at springe ud i noget nyt og usikkert, men det er simpelthen en gammel drøm der bliver efterfulgt nu. Nogle gange skal man vel ik vælge den sikre vej bare fordi?!

   Slet
 2. Håber at det kommer til at gøre godt med den fysioterapi, kan godt forstå, at det tager mange af dine kræfter. Håber at de gode indkøb fra i dag kan give lidt "energi" ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror bestemt det kommer til at gøre godt, og det er virkelig rart at få den hjælp man har brug for. Og nye indkøb giver jo altid lige lidt ekstra på pluskontoen ;-)

   Slet
 3. Ind imellem er man bare nødt til at forkæle sig selv med noget, der gør én glad! Og den gule vase går da lige i glædecentret ;-) Håber fysioterapien hjælper hurtigt, så du kan få lov til at nyde sommeren! Og tillykke med studievalget - så spændende!
  Kh Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selvforkælelse skal der til! Og når det så er på udsalg, så bilder jeg mig ind at det er endnu mere okay ;-) Jeg håber også der sker gode fremskridt inden de to andre i familien har ferie, så der bliver færre øv dage. Og tak, det er lidt spændende med det studievalg :-)

   Slet
 4. Weee Marie, jeg hepper på dig! det lyder godt! (og her snakker jeg ikke om smerterne, for dem er jeg så ked af på dine vegne)

  Hvor købte du vasen? sådan en vil jeg også have!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opbakningen, det kan man ik få for lidt af :-) jeg har købt den i Bahne i bruuns galleri. De havde flere af dem.

   Slet
 5. Ej hvor lyder det spændende med studieplanerne!
  Glæder mig til at høre mere :o)

  Og så håber jeg du snart kommer af med smerterne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også selv det er så spændende, det er en ny verden, og et helt nyt kapitel jeg skal i gang med :-)

   Slet
 6. De bedste tanker herfra:) Håber det hurtigt går fremad med helbredet og at du bliver glad for dit studievalg!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Jeg tror på det nok skal blive bedre, og studiet - uh ja det gør mig lidt spændt :-)

   Slet