tirsdag den 26. juni 2012

Et lille lagerJeg er gået i gang med at lave et lille lager af hjemmelavede ting, som kan bruges til små gaver, hvis man lige mangler og tiden er knap. Og heldigvis betyder det også ekstra træning i at håndtere symaskinen, så jeg lære imens jeg fylder op. Nu er der to nøglesnore og en suttesnor i mit lille lager. Hagesmækken er lidt af en retrobasker, men den får Alberte lov at have, hun får stadig hagesmæk på, når vi får suppe og den slags.

16 kommentarer:

 1. God ide med et lille lager, håber også jeg får tid til at opbygget sådan et på et tidspunkt ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes jeg har prøvet et par gange nu, at jeg godt ville ha' haft et eller andet homemade med, men så var det for sent. Så nu prøver jeg at ha' lidt liggende hvis det er.

   Slet
 2. Hvem der bare havde tid til at lave et lille lager:-) For det er da en rigtig god idé... Jeg vil også gerne forsøge mig med nøglesnore- har du brugt en DIY fra nettet- eller freestylet;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved også at efter sommer bliver min tid presset, så nu når jeg kan, så prøver jeg at hygge mig lidt med det kreative. Og så er det jo rart at ha' lidt liggende. Jeg har bare freestylet ;-) men det er lige til.

   Slet
 3. Altid dejligt med små søde gaver, det har jeg altid og folk bliver jo glade for håndlavede sager :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig det de gør, og når nu man kan, så synes jeg faktisk det er hyggeligt at gi' noget hjemmelavet :-)

   Slet
 4. Fine ting du får lavet må man sige :)
  Måske skulle jeg også kaste mig ud i at lave en nøglering, min gamle er ved at være ret så slidt!!

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg har ikke brugt nøglesnor før, men det tror jeg næsten også jeg må til, man kan lave så mange fine, og så er det jo nemt :-)

   Slet
 5. Supergod ide, og det er nogle flotte ting du har på lager nu :) Det ser altså ud til, at gå ret godt med det der syning! Har du velcro for oven på nøgleringene eller er der en lille lukning af en art? Kunne godt bruge sådan en til mig selv, så skriv endelig hvid du har en diy du vil dele :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes også det er ved at gi' lidt erfaring nu, og det er jo skønt at sy, for tingene bliver færdig på overskuelig tid :-) Jeg har ikke brugt en diy, bare lavet den ud fra hovedet. Jeg har lavet lukning med en trykknap. Jeg synes det var meget rart at de kunne åbnes. Men velcro kan jo også bruges. Jeg har bare klippet et stk stof ud på 8x90 cm, bukket begge kanter ind mod midten (og det samme i enderne) og så har jeg strøget det, så det var nemt at sy hele vejen rundt. Så har jeg kørt selve den nøglen skal sidde i, midt på stoffet. Syet stoffet sammen en cm fra, hvor den sad og ellers sat trykknapper i enderne.
   Håber det måske er til at forstå? Ellers så sig til :-)

   Slet
  2. Tak for forklaringen, det er jo faktisk sådan jeg laver stropperne på mine tasker :) sådan en må jeg have lavet :)

   Slet
  3. Glæder mig til at se hvad du får lavet :-)

   Slet
 6. Jeg har altid brugt nøglesnor;-)......kunne måske godt trænge til en ny.......og tænk engang jeg har snart fødselsdag;-) (vil gerne have med knap)
  .........Der var også noget med en fin lille hæklet pung/taske du havde lavet;-)
  Kram søs

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja du har snart fødselsdag... ;-)

   Slet
 7. Det er bare super godt med et lille lager af gode ting, og de glæder altid den slags hjemmelavede lækkerier!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig godt, har ikke tænkt tanken før, men de er jo ligeså hjemmegjorte selv om de er lavet på forhånd :-)

   Slet