lørdag den 2. marts 2013
Foråret blev skudt i gang i går, og det på fornemmeste vis. Med solskin og forårsmad. Vasen med forårsgrene har jeg fået i gave for nogle uger siden af Gitte. Jeg forsøgte mig med hjemmelavet blinis efter denne opskrift (dog uden spinat og i stedet med purløg i, og lidt andet mel). Det kan varmt anbefales.
Dagen sluttede af med den smukkeste himmel med en vældig flytrafik.

12 kommentarer:

 1. Åh, den smukke vase... Dejligt med lidt forår- lad os håbe at Hr. Frost ikke vender alt for stærkt tilbage den kommende uge:-) Vi ses tirsdag (og husk lige at jeg er uden mobil...)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi ses tirsdag, glæder mig til at hygge med jer alle igen :-)

   Slet
 2. Dejlige billeder. Kan kun give dig ret i at det er skønt at foråret kommer snigende nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er herligt, bare man husker godt med overtøj så er det skønt at være ude i solens stråler :-)

   Slet

 3. Skönne billeder og sikke en cutie der ligger og nyder solens varme sträler ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er nemlig en cutie, og skinner solen ligger han enten på terrassen eller i det store vindueparti og nyder det næsten hele dagen :-)

   Slet
 4. Den hund.... Hvor er den nuttet, nårh. Nogle gange kunne man godt ønske sig at være en hund der kunne dovne i solen hele dagen, mmm :o) Hav en dejlig søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er en livsnyder ;-) Dejlig søndag til dig også, skønt med solskin :-)

   Slet
 5. Sikke nogle dejlige stemningsbilleder. Vil også gerne prøve at lave blinis, i fredags lavede vi pizza efter din opskrift - bedste pizzabunde ever :) God søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor dejligt at høre, godt med lidt feed back fra nogen der har prøvet en af mine opskrifter - eller min søsters :-) Synes også den er super god og nem :-)

   Slet