søndag den 8. december 2013

Papirværksted


Det er meget sjældent jeg sidder med papir og saks fremme og klipper og klister og folder. Jeg er ikke så god til at få idéerne, men nu har jeg alligevel ladet mig inspirere på instagram og andre blogs til at lave mere origami. Sløjferne har jeg lavet efter denne diy, og træerne som jeg før har vist er lavet efter denne diy. Englene har jeg set hos Clara - eller i hvert fald ladet mig inspirere af hende. Faktisk synes jeg det er så hyggeligt at sidde og folde, at det sikkert ikke er det sidste jeg skal have lavet. En uro med masse af traner står også på listen.
Ud over folderiet har jeg også forsøgt mig med et lille genbrugshus til Albertes mumifigurer fra hendes julekalender. Det er selvfølgelig lavet af en mælkekarton, og jeg synes det er fedt at vise Alberte at man sagtens selv kan lave nogle af de ting man kan lege med. I forvejen ser vi også Shanes julekalender, og der følger hun spændt med i hvordan hans lille by bliver udvidet og hvordan han laver gaver osv.

Og så må I altså bære over med de lidt mørkere billeder der snyder sig med i indlæggene. Men med en baby i huset kan man godt glemme at få taget billederne i dagslys. - Og man kan også være lidt træg med at få svaret på kommentarer desværre. 

Glædelig 2. søndag i advent til alle der kigger forbi.

6 kommentarer:

 1. Jubiii!- vil så gerne prøve sløjferne af, så måske du vil hjælpe mig tirsdag/søndag?! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville jeg ellers gerne, men de er super nemme, så tænker sagtens du kan ud fra den diy jeg linker til :-)

   Slet
 2. Det er altså vildt fint lavet, Marie! Jeg vil gerne prøve sløjferne tirsdag - mon du kommer? Ellers må jeg facetime med dig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan sagtens lave dem ved at følge diy'en - de er rigtig nemme. Men ellers hjælper jeg gerne næste gang vi ses :-)

   Slet
 3. Det er et fint hus og fine ting du har lavet :) Åh ja billedekvalitet.. hvis jeg skal tage pæne billeder foregår det i weekenden, i hverdagene er der jo mørkt når jeg tager afsted og mørkt når jeg når hjem igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina :-) Ja det er frygtelig, nogle dage når det nærmest overhovedet ikke at blive lyst, suk, men nu går det da snart den anden vej.

   Slet