mandag den 28. oktober 2013

GenopladningDer skal hele tiden lidt til for at genoplade batterierne. Jeg er træt i kroppen og mit bækken gør efterhånden meget ondt. Jeg er i 37. uge nu, så det er nok temmelig ens for alle der er højgravide. Før weekenden fik jeg lavet lidt hæklerier - jeg er stor fan af sofaaktiviteter - det blev til et par pulsvarmere som jeg faktisk godt kunne tænke mig at lave flere af. De er nemme at hækle og dejlige lune mens man stadig har fingerne fri. Jeg har set flere i samme stil på instagram, og det var det der lod mig inspirere. Og så fik jeg lyst til at lege med mønstre og former, og det kom der et iphonecover ud af. Jeg er ikke vant til at hækle i flere farver, så det var mest af alt bare for sjovt.
I lørdags var jeg i sommerhus med de søde piger som jeg før har nævnt at jeg har mødt gennem bloggen. Det var en dejlig dag, og mit kamera holdte fri, i stedet blev der snakket, spist, hæklet og strikket. Næste gang håber jeg at kunne være med hele weekenden.
Ellers er det små ting som er med til at genoplade energien lidt, som når kæresten og Alberte sørger for hjemmebag, eller friske efterårsblomster i stuen. Og så gør jeg alt for at lave noget kreativt hver dag, om det så bare er en lille ting. Det er med til at holde gejsten oppe når det gør ondt.

12 kommentarer:

 1. Håber snart du får masser af strøm på batterierne. Jeg kan sagtens huske at den sidste tid var virkelig trættende. Især syntes jeg at det var hårdt med nummer tre, nok også fordi man jo så har de andre som man også skal være noget for. Skønne billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes nemlig også det er lidt hårdt ikke at kunne være der for min datter som jeg vil. Men jeg kan mærke hun har en god tålmodighed med mig. Men det bliver virkelig godt at være på den anden side nu :-)

   Slet
 2. Men i uge 37, så er det også snart overstået... Hvor dejligt det end er at være gravid, så er det nu også dejligt at ens krop ikke er helt så presset længere

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - og du ved jo virkelig hvad jeg taler om :-) Og det er nemlig oppe over, synes alligevel tiden er gået stærkt :-)

   Slet
 3. Forståeligt at kreative aktiviteter er nødvendige for gejsten... Og jeg er bare SÅ glad for at du kom lørdag- ellers havde du virkelig manglet:-) Dine pulsvarmere er strøget ind på top5 i mine julegaveønsker!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. haha just in case jeg skulle være din nisse eller... ;-) Jeg virkelig også glad for jeg var med hos jer lørdag, det var så hyggeligt :-)

   Slet
 4. Lækre ting du har produceret. Hvad er hemmeligheden bag de håndledsvarmere? - Jeg synes de er virkelig flotte!
  Jeg håber for dig, du snart får mere energi på dine batterier :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er virkelig nemme at lave Simone. Det er bare luftmasker man samler i en kæde og så hækler man ellers på derudad. Jeg har hæklet i forreste led hele vejen. Når jeg når til hullet til tommelfingeren så laver jeg bare nogle lm så det passer og springer nogle fm over. Og så fortsætter man ellers bare :-)

   Slet
 5. Uge 37!!? Gud hvor længe har jeg lige været væk fra blogland.. haha. De ser lækre ud dine pulsvarmere, jeg har også haft dem på to-do i længere tid.. nu må vi se om jeg når det i år, mens det passer til årstiden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender det alt for godt Karina ;-) Jeg har også været fraværende rundt omkring i blogland. Jeg kan varmt anbefale pulsvarmerne, de er hurtig lavet og varmer godt.

   Slet
 6. Du tager virkelig nogle flotte billeder, jeg er vild med dem….og så er det lige meget hvad der er på dem ;-)

  Kh Camille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak hvor er det en dejlig kompliment :-)

   Slet