torsdag den 10. oktober 2013

Små strikkede smækbukser
Den anden dag fik jeg færdiggjort et par små strikkede smækbukser til lillebror i maven. Jeg faldt over dette billede på pinterest, og forelskede mig i striberne og farverne. Jeg har brugt en opskrift fra Garnstudio som udgangspunkt, men slået en enkelt maske mere op, lavet rib i stedet for mønster på benene og så ellers prøvet at gøre opskriften passende til striberne. Forhøjningen bag på var lidt svære at lave pæn med de tynde striber end hvis det bare var ensfarvet som i opskriften. Men synes alligevel resultatet er blevet fint, og jeg glæder mig i hvert fald til at kunne putte ham i et par dejlige lækre uldbukser. Bukserne er strikket i Arwetta fra Filcolana.

16 kommentarer:

 1. De er super fine Marie!! Han bliver en lækker lille strikmus, med så dygtig en mor!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tusind tak Line, det var sødt af dig. Jeg glæder mig også til at han kommer ud nu - ikke mindst for at han kan komme i alle de hjemmegjorte sager ;-) (måske også lidt fordi maven begynder at være træls)

   Slet
 2. De er så fine! Lækkert farvevalg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Farverne er jeg også vilde med, skønt med noget andet end blåt :-)

   Slet
 3. De er ganske enkelt bedårende...

  Får helt trang til at lave et par til min lillemand i maven - Men tror jeg har nok på tapetet lige nu, så det må vente lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg godt, jeg har også haft mange idéer til hvad der skulle laves, men når ikke det hele. Omvendt skal de jo også nå at bruge det man får lavet, ellers ville det jo være synd. Og hvor hyggeligt I også venter en lillebror :-)

   Slet
 4. hvor er de flotte! hvem der bare kunne strikke..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Det er faktisk lige til det med at strikke. Men det kan jeg selvfølgelig sagtens sige. Men jeg kan varmt anbefale at prøve :-)

   Slet
 5. De er super fine :) Dejlige farver du har valgt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Simone :-) Og ja farverne er skønne, ik'. Jeg synes også den karrygule er så fin sammen med den grå.

   Slet
 6. Hold da op nogle skønne bukser! Den karryfarvede er så fine, særlig nu til efteråret? Var de svære at strikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Nej overhovedet ikke, det var bare at strikke hvert ben, samle dem, lave indtagninger og forhøjning og så slutte af med selerne.

   Slet
 7. Hvor er de fine! De bliver da perfekte til lillebror ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nina :-) Ja det håber jeg, nu bliver det snart godt at få ham ud ;-)

   Slet
 8. Nøj, hvor er de fine, og imponerende at du lige freestyler ud fra pinterest / garnstudio! Hvem der bare havde en 'anledning' til at strikke i den størrelse...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en taknemmelig størrelse at strikke i, man kan hurtigt blive færdig, så det er med at nyde det :-) Og det med at freestyle synes jeg faktisk tit er sjovt, opskrifter kan blive så kedelige.

   Slet