onsdag den 2. oktober 2013

"I fortjener lidt ekstra" - give away

For et par uger siden modtog vi en masse poser fyldt med rugbrødssnacks fra Kohberg. Alberte havde store øjne og var hurtig til at få plaget en pose til blive åbnet så hun kunne testsmage dem. Der er to varianter, en med chokolade og en med rosiner og gulerødder. Egentlig skulle de deles ud på en arbejdsplads, men da jeg jo er studerende på barsel valgte vi den følgende dag at overraske hele Albertes institution - vuggestue, børnehave og pædagoger. Og hvor var det bare fedt at se hvor glade de blev. Om eftermiddagen fik jeg da også at vide hvor glade de alle havde været da der havde været ekstra snacks i løbet af dagen. Da der var rigeligt med poser til en ekstra overraskelse tog min kæreste også snacks med til hans arbejdsplads for at overraske dem, og her var de lynhurtigt væk og blev godkendt af alle. 

Ofte er en give away jo med noget man kan vinde til sig selv, men denne gang er det ikke bare én selv man kan glæde men også ens arbejdsplads. Og meget mere end en omgang rugbrødssnacks skal der altså ikke til før folk føler sig værdsat, og hvor er det bare fedt. 

Du har nu muligheden for at vinde rugbrødssnacks til din arbejdsplads/afdeling (dog max. 500 poser). Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg med antallet af kolleger der skal overraskes. Den heldige vinder vil modtage snacks på arbejdspladsen i midten af november.
Jeg trækker en vinder om en uge - d. 9 oktober.

28 kommentarer:

 1. Åh det lyder som en god ide. Jeg arbejder i en institution med 160 børn....de er også mine "kollegaer", så jeg ca 40 "rigtige" kollegaer. Det ville være skønt at kunne dele ud. Hver dag er der en gruppe der har picnicmadpakke...der skulle den lægges i hvis jeg er heldig.

  SvarSlet
 2. :) Åh, jeg er arbejdssøgende efter endt kandidat og 6måneders vikariat, og skal i næste uge på barsel! Det glæder jeg mig til - dagpengeland er sgu ikke mig med at det pjat med jobcenteret.. "Du skal ikke fortælle nogen du er gravid, bare tag stillingen og kræv din barsel...".. Så jeg vil også meget gerne forkæle Filippas vuggestue og børnehaven med snacks. De er bare så søde og dejlige..!

  SvarSlet
 3. Jeg har prøvet den med chokolade, som var rigtig lækker, så må da lige deltage her! :)
  Selv er jeg studerende og meget foregår som selvstudie, men jeg vil gerne deltage på vegne af min kæreste og hans arbejdsplads. Han er i lære som ortopædist og er virkelig glad for sin læreplads hvor de kun er 50 ansatte. Det ville gælder mig at vinde for at kunne overraske ham med præmien og jeg ved hans kollegaer også ville blive glade.

  SvarSlet
 4. Jeg arbejder i hjemmeplejen, og er sikker på mine kollegaer (der i øvrigt cykler rundt) vil blive glade for en pose sund guf.

  SvarSlet
 5. Det lyder sørme som en dejlig forkælelse :-) Jeg er studerende og sidder i øjeblikket mutters alene og kæmper med de sidste detaljer på mit speciale, men rugbrøds-snacks ville helt sikkert blive værdsat i min søns børnehave! De er ca. 70 børn og 10 pædagoger.
  Venligst Edith :-)

  SvarSlet
 6. Jamen jeg vil tage dem med i mødregruppen og så sende med min kæreste på arbejde ;-) Dvs ca 45 i alt.

  SvarSlet
 7. Jeg vi også gerne deltage - men jeg er jo lidt i samme situation som dig og går hjemme. Men jeg vil gerne deltage på min datters institutions vegne. De gør så mange fede ting for de børn der går der. Så det kunne være fedt at vinde det til dem. de er ca 80 i alt. med børn og voksne.

  SvarSlet
 8. Jeg har desværre ikke mulighed for at forkæle en arbejdsplads lige i øjeblikket - men vi har simpelthen den bedste vuggestue/pædagoger, som jeg bestemt gerne vil glæde med lækkerierne fra Kohberg :)

  SvarSlet
 9. Umm de ser bare herre lækre ud tror godt jeg ved hvem jeg skal forbi og overraske med lidt godt så de ik går sukkerkolde.
  der er 20 ca.

  mvh Anette
  Anettesuniversdk.blogspot.dk
  gruzlie(a)hotmail(dot)com

  SvarSlet
 10. Dem vil vi da meget gerne prøve - vi er 10 på mit arbejde. Men jeg tænker, at det kunne være federe at vinde til min datters børnehave, hvis det kunne lade sig gøre. De er ca. 80 børn og omkring 14 pædagoger..

  SvarSlet
 11. Dem vil jeg gerne prøve. De skal med til en julefest hvor vi bliver ca. 250 personer. Det vil være en skøn overraskelse.

  SvarSlet
 12. Vi er 9 hos os :)
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Årh der ville blive lykke hos mig og mine kollegaer på plejecentret og ja vi fortjener det helt klart <3 :o) Vi er ca 70

  SvarSlet
 14. Jeg er hjemmegående så....... men er sikker på at det vil vække glæde i mine tre pigers klasser (72 ialt)
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 15. Fornemt og en virkelig god idé! Jeg er ansat i en børnehave og min kollegaer (vi er 18 i alt) ville blive ellevilde over en sund og anderledes pause-spise :)
  Krydser fingre for at vi bliver de heldige...

  linejuulelley@gmail.com

  SvarSlet
 16. Hej
  Er pt på barsel med 3 lille guldklump fra mit arbejde som fysioterapeut, men skønt kunne det være at vinde. Så var der jo en anledning til et besøg:) vi er 40 i alt:)
  Nadiadurrler@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg arbejder på en Røntgenafdelingen(ca 60 medarbejdere) på et på regionshospitalet Silkeborg, vi har tendens til altid at få hvidt brød i afdelingen, måske en gang rugbrødsnacks kan vende tendensen, håber vi vinder :)
  Kærlig hilsen Christina

  SvarSlet
 18. Rigtig skøn præmie som jeg er sikker på smager godt :0) Jeg har ellers selv prøvet mig frem med bagning af nogle med chokolade men sønnen på 7 gider ikke spise dem hvor imod datteren på 12 syntes de er lækre :0) Vi er ca 23 på min arbejdsplads/ håndværkere ;0)

  SvarSlet
 19. Lækkert, vi er 20 på min arbejdsplads

  SvarSlet
 20. Vi har lige åbnet ny butik, dvs masser af lykønskninger fra leverandører i form af kurve med chokolade og slik.....OG netop derfor synes jeg det er på sin plads at få et sundt alternativt til mine nye kolleger....som jeg tror vil knuselske mig for at komme slæbende med et sundt mellemmåltid :)
  Vi er 15 personer (løst...fast...)

  // Rikke //

  SvarSlet
 21. Mmm, det ser lækkert ud. Er sikker på dem på min afdeling, hvor jeg er i praktik, vil elske lidt lækkert til ganen :) Vi er omkring 40.

  SvarSlet
 22. JEg ville hatt den med i skole, så 45 til mig;)

  SvarSlet
 23. Jeg har ingen arbejdsplads, men er MEGET sikker på at både min søn og min datters klasser ville blive glade -og ret sikkert også børnehaven, eller dagplejen :)
  de er vel ca 50-60 stykker pr årgang/stue/dagplejen :)
  leneskage@gmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg må snart prøve de der snacks - synes ideen er god. :) Vi er ca. 50 - plus/minus dem der midlertidigt ikke er på kontoret.

  SvarSlet
 25. ser gode ud, dem vil jeg gerne kunne del ud af, vi er 25 personer.
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 26. Lækkert, vil gerne kunne dele ud til 40 personer :-)

  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 27. Åh sikke en skøn give away! Jeg ville elske at kunne forkæle min tegnesal.. Vi sidder med mange projekter op til jul der skal afsluttes. -Og vil slet ikke begynde, at fortælle hvor lidt søvn og dårlig mad der ryger ned i sådanne perioder :-)
  Håber og krydser fingre for jeg kan give dem en lidt lækre snack.. Vi er 21 glade og lækkersultne arkitektstuderende :-)
  Hav en dejlig dag!

  SvarSlet
 28. Vi er 200 på min arbejdsplads, som er glade for en lille snack i løbet af dagen, og der ville de her jo være fantastiske.

  fieholmquist@gmail.com

  SvarSlet