mandag den 14. oktober 2013

Lige nu...... Strikker jeg på endnu en vest til Alberte - med rib og snoninger og i en fin pudderfarve.
... Har jeg foræret mig selv en lille gave, nogle små træhuse fra Karen. Hun har lavet dem længe, men det er først nu de er nået hjem til os. Tanken er at de både kan pynte og indgå i leg.
... Har jeg færdiglæst "Det første jeg tænker på" af Ida Jessen. En fantastisk bog med meget mening bag. Jeg kan varmt anbefale den. Læser man hele bogen og slutter af med at læse de sidste to sider igen og igen, bliver man rørt, og grebet af bogens mening. Nu er jeg så i gang med en ny bog "Forfulgt" af Mahtob Mahmoody, en bog jeg kommer med en anmeldelse af senere. Bogen er skrevet af datteren fra "Ikke uden min datter" en bog (og film) de fleste nok kender. 


Vinderen af Kohberg give away'en har endnu ikke meldt sig, onsdag trækker jeg en ny, hvis der stadig ikke er en som har meldt sig.

6 kommentarer:

 1. Den pudderfarvede farve er virkeligt skøn...

  Jeg har også et sæt huse fra Karen, og de er virkelig skønne - Jeg er rigtig glad for mine

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vild med den farve :-) Og ja husene er skønne, jeg har kigget på dem længe :-)

   Slet
 2. Vi har også Karens huse, de er nemlig så fine.
  Lyder som nogle gode bøger, dejligt med ny inspiration :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg håber det kan give lidt inspiration til ny læsning :-) Husene er skønne, og jeg er glad for jeg endelig fik købt nogle :-)

   Slet
 3. Sikke nogle skønne farver der er at finde i dette indlæg! Den pudderfarvede vest til Alberte er så fin - og jeg er også selv meget vild med Karens huse - de er så smukke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det pudderfarvede garn er så fint, jeg kunne heller ikke stå for det, så hun var nødt til at få en vest mere :-) Husene er nemlig super fine!

   Slet