tirsdag den 1. oktober 2013

En eftermiddag i smukke omgivelser
Som nævnt i mit indlæg i går var jeg inviteret til nogle hyggelige timer hos Kähler Villa Dining i går sammen med en række andre bloggere. Vi havde muligheden for at se efterårsnyhederne fra Kähler og der er mange fine. Mange er vild med Bellino lågkrukkerne, men jeg er faktisk endnu mere vild med Cono lågkrukkerne. Jeg kan godt lide det brune og lidt kantede look som de har. Mano serien som er en af de store succeser fra Kähler kommer i tre nye farver, som virkelig gør sig godt til efteråret og vinteren. Ud over at se de fine Kähler ting, fik vi også skøn forplejning med søde lækkerier. Jeanette List Amstrup som er designeren bag Mano holdte et lille oplæg om hendes designproces bag serien, bl.a. om brugen af balloner til at skabe formene. Vi sluttede eftermiddagen af med en rundvisning rundt i villaen, og jeg er helt sikker på det ikke er sidste gang jeg kommer der. Kähler Villa Dining er et sted med masse af sjæl og omgivelserne er så gennemførte at man føler sig godt tilpas med det samme. Man spiser og drikker i tre timer (5 retter og vinbar) for 599 kr. En dejlig gourmetoplevelse jeg godt gad at få med kæresten på et tidspunkt.

Med hjem fik vi nogle af nyhederne - og jeg var heldig at netop den Cono lågkrukke jeg synes er en af efterårets hits var en af dem. Samtidig blev min lille Mano samling udvidet med en skål og kop i den nye blommefarve.

6 kommentarer:

 1. Ser rigtig lækkert ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også - nogle super hyggelige timer :-)

   Slet
 2. Kähler er altid et hit hos mig, og det ser ud til at have været en dejlig dag. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de bliver ved med at komme med fine nyheder, og det var bestemt nogle skønne timer :-)

   Slet
 3. Ser ud til at ha været en rigtig skøn dag - det er virkelig utroligt som de formår at forny sig gang på gang, og så er jeg faktisk også ret vild med Cono :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er ret gode til det med at forny sig, og ramme noget mange gang lide. Cono krukkerne (og stagerne fra sidste år) er nemlig ret fine her til efteråret :-)

   Slet