tirsdag den 27. marts 2012

Hvor sidder startknappen?

Det er ikke fordi der ikke er projekter nok, så hvorfor er det lige det er så svært at gå i gang. Kender I det, at man nogle dage bare slet ikke kan gribe det kreative? 

8 kommentarer:

 1. Uhada ja, jeg kender det godt:-) Men ud i det gode vejr med alle dine projekter, så går det hele ( måske) som en leg?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja måske jeg skulle prøve det, og se om det virker :-) vejret er i hvert fald skønt :-)

   Slet
 2. Ja - jeg kender det bare så godt! Problemet for mig er når jeg er kommet for langt fra det, så er det ikke til at komme igang igen - Men synes det er lidt selvforstærkende, når først man er kommet igang igen, kan man slet ikke vente til man kan forsætte :-)
  De ser fine ud alle dine projekter :-) glæder mig til at se dem færdige :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nemlig også sådan jeg har det, hvis det har ligget for længe. Jeg siger til mig selv at det også er fint nok med nogle dage uden overskud til kreativitet. Men jeg ved også det er vigtigt at komme i gang igen, man slapper jo godt af med det. Jeg håber jeg snart kan vise nogle færdige ting frem :-)

   Slet
 3. Åh ja det kender jeg godt - er nået dertil hvor jeg de dage bare ligger mig på sofaen og surfer i blogland i stedet :o) Krea er alligevel bare bedst med overskud :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er akkurat det samme jeg ender med at gøre.... eller ser dårlig tv. Men de dage skal der jo også være plads til, de er jo også meget rare :-)

   Slet
 4. Yes, det kender jeg godt... alt for godt! Og især nu, hvor vejret bliver bedre og bedre, så får jeg sværere og sværere ved at tage mig sammen. Der trækker solskinnet altså bare lidt mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis :-) Jeg forestiller mig så at jeg kunne ta' noget kreativt med uden for, men så ender det istedet med et blad eller en god bog. Der skal også være plads til det hele :-)

   Slet