torsdag den 8. marts 2012

Blå lopper

Min mor kom for at besøge mig i går, og hun er tilsyneladende klar over at jeg kan komme i loppe-underskud, så hun foreslog, om hun ikke skulle køre mig et smut ned til genbrugen. Og se lige så fine lopper der kom med hjem. En Lotus gryde og en fin Sonja lysestage til almindelige lange lys. Jeg elsker blå, så ikke så sært de ting kom med hjem.

6 kommentarer:

 1. lækkert! sädan noget finder jeg ALDRIG hernede -jeg tror folk bunker det i deres kældere... kunne säää godt tänke mig en lotus skäl :)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber du er heldig at finde en, måske engang her i dk så :-) Synes også de er fine, og kunne godt tænke mig en skål, men for nu er jeg glad for gryden :-)

   Slet
 2. Sikke nogle gode fund . det er virkelig fint med krydderurterne i gryden - synes efterhånden der er lang tid imellem at jeg finder noget godt i genbrug!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes også det var en heldig tur, for tit finder jeg heller ingenting. Især stof er jeg aldrig heldig med. Men jeg kan anbefale Brugtvareterminalen i Viby, der er som regel en del fine ting, og så er det et stort sted :-)

   Slet
 3. Sikke et scoop! Dejligt med en mor der forstår dit loppe-behov :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var ret heldig :-) jeg blev også så glad da hun spurgte om jeg ik trængte til en lille loppetur, det var hyggeligt :-)

   Slet